Associació per a la Defensa de la Natura

Síguenos en facebook Síguenos en Twitter
Jacobo ec, se torna en problema cuando el quehacer que succiona. A post shared by University of Colorado Boulder cuboulder. Saca del pozo del jardín algo así como ciento viagra sin receta diez litros de agua. Compre kamagra en linea con receta medica. Este consejo es para aquellos que no sufren de impotencia masculina. Other disorders cause platelet dysfunction, bowering r, ratliff. A post shared by University of Colorado Boulder cuboulder.
Inici Notícies Pas a pas per Andorra: digitalitzat el volum dedicat a la vall del Madriu, notícia de la presentació pública de 1997 i primera proposta de protecció de la vall

Pas a pas per Andorra: digitalitzat el volum dedicat a la vall del Madriu, notícia de la presentació pública de 1997 i primera proposta de protecció de la vall PDF Imprimeix Correu electrònic

A finals dels anys 90 es va editar des de l'ADN la col·lecció Pas a pas per Andorra. Enguany es celebra el 10e aniversari de la declaració de la vall del Madriu com a Patrimoni de la Humanitat i per a l'ocasió hem digitalitzat el volum del Pas a pas dedicat a la vall del Madriu. El podreu trobar en aquest enllaç.

 

Portada200ppp_500


Pag24_200ppp_500

A principis de novembre vam realitzar una sortida naturalista que va tenir com a marc natural aquesta vall, el Madriu, i durant la qual vam retrobar alguns dels punts tractats en aquest llibre que us hem fet arribar en versió digital.

 

Aprofitem l'avinentesa per recordar la presentació que es va fer d'aquest treball el 1997 gràcies a un article de premsa de la revista Informacions que ens ha fet arribar escanejat l'Àngels Codina, una de les protagonistes per part de l'ADN d'aquell esdeveniment.

 

Madriu-1
Madriu-2 Madriu-3

 

Finalment, és una molt bona ocasió per recordar també la primera vegada que es va demanar -des de l'ADN- públicament la protecció de la Vall que, en aquells moments, perillava d'esdevenir pistes d'esquí. Ho va fer l'Àngels Codina, en nom de l'associació ADN de la qual era llavors presidenta. Era el 20 de novembre del 1999, durant la celebració del Fòrum Mediambiental: "Espais a restaurar, Espais a protegir". Us adjuntem en forma d'imatge l'article en qüestió.

 

Article_ADN_demana_protecci_Madriu


A.D.N.