Associació per a la Defensa de la Natura

Síguenos en facebook Síguenos en Twitter
Inici Inscripció als cursos i sortides

Inscripció als cursos i sortides PDF Imprimeix Correu electrònic


Es molt important que a l'hora de participar a les activitats es faci la inscripció
. Només cal enviar-nos un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la amb el nom i cognoms dels participants, l'activitat a la que assistireu i un telèfon de contacte.

 

Amb aquestes quatre dades en tindrem prou per organitzar-nos degudament i, sobretot, per avisar-vos si hi hagués canvis de darrera hora com podria ser un canvi de lloc o de dia degut a males condicions meteorològiques.

 

El pagament de la inscripció als cursos per als no socis de l'ADN es pot realitzar de dues formes:

 

  1. Ingrés per l'import del curs al compte de l'Associació per a la Defensa de la Natura, posant com a concepte el vostre nom i cognoms i afegint el títol del curset al que voleu participar. Us facilitarem el número de compte i entitat bancària per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ).

     

  2. Enviar-nos un correu electrònic amb el vostre nom i cognoms, número de compte i entitat bancària per tal que fem nosaltres el cobrament.