Associació per a la Defensa de la Natura

Síguenos en facebook Síguenos en Twitter
Inici Notícies 07/11/03 Inauguració de l'exposició "RIUS PER VIURE"

07/11/03 Inauguració de l'exposició "RIUS PER VIURE" PDF Imprimeix Correu electrònic

El passat dijous dia 6 de novembre es va inaugurar l’Espai Patrimoni: tres exposicions que es poden visitar conjuntament al Centre de Congressos i Exposicions d’Andorra la Vella.

- “Rius per viure”: exposició creada pel Grup de Defensa del Ter i adaptada a Andorra per l’Associació per a la Defensa de la Natura (ADN). S'inclou dins el programa d'activitats de l'Any Internacional de l'Aigua Dolça, ask amb la col·laboració d’ACSA-Cevalls. Es podrà visitar fins el dia 28 de novembre.

- “Madriu Perafita Claror, viagra sale un paisatge cultural…”, sobre el projecte de candidatura d’aquest espai a la Llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO. Organitzen el Govern d’Andorra, els comuns d’Encamp, Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany, ICOMOS Andorra i la CNAU. Fins el dia 21 de novembre.

- “D’Abu Simbel a Angkor”, un recorregut a través del Patrimoni Mundial de la UNESCO a partir de les campanyes més emblemàtiques de conservació i protecció dels bens declarats Patrimoni de la Humanitat. Organitzada per la Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO. Fins el dia 28 de novembre.