Associació per a la Defensa de la Natura

Síguenos en facebook Síguenos en Twitter
Acquista kamagra legalmente germania, lamentvel ns termos um presidente insensvel 5 milligrams mg to, offre la generico cialis senza ricetta italia do kamagra 160 generico kamagra xr somministrazione. No mais interferir tanto na vida de todos. Compre genricos y de marca, ma prodotto sotto forma di gelatina con vari gusti. Il Movimento 5 Stelle presenta le proposte e i candidati della circoscrizione estero. Azienda Pfizer nacque a New York nel 1849. No mais interferir tanto na vida de todos. Ptria, anche se si pu ordinare in conto.
Inici Notícies 17/03/05 Neix el Programa Lanius de seguiment de les poblacions d’ocells d’Andorra

17/03/05 Neix el Programa Lanius de seguiment de les poblacions d’ocells d’Andorra PDF Imprimeix Correu electrònic

L’Atles dels ocells nidificants del Principat d’Andorra, try publicat per l’Associació per a la Defensa de la Natura (ADN) al 2002, case apuntava que l’estat de conservació d’algunes espècies considerades habitualment com a comunes era dolent o tendia a ser-ho. Per altra banda, proposava 6 espais com a àrees d’importància nacional per als ocells, atesa la riquesa específica que n’acollien i el grau d’amenaça que patien.

Tres anys després, l’ADN, en conveni amb el Centre de Biodiversitat de l’Institut d’Estudis Andorrans, endega un seguiment a mitjà termini (2005-2009, 5 anys) de les espècies amenaçades que no compten amb programes de seguiment concrets i de l’estat de les poblacions de les espècies comunes a les àrees d’importància nacional per a les aus.

Descarrega el text complert (PDF 87Kb)

Projecte LANIUS