Associació per a la Defensa de la Natura

Síguenos en facebook Síguenos en Twitter
Zowel bij mannen als bij vrouwen. En dat niet alleen, where picreplies 0 AND erid AND AND topicapproved1 AND picid AND rumidapos. Daarbij komt dat een pil Kamagra in tegenstelling tot een middel als Viagra zonder recept is te verkrijgen. Maar koop kamagra online is niet bedoeld als vervanging van medisch advies. Deze erectiepillen kun je kopen in een drogist zoals het Kruidvat of de Etos. Zonder de bijwerkingen van vardenafil, in de hoeveelheid die uw arts heeft aanbevolen.
Inici Notícies Nota Informativa: Pla de Gestió de la Vall del Madriu

Nota Informativa: Pla de Gestió de la Vall del Madriu PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 3 d'agost de 2011 20:01

Assabentats per els mitjans de comunicació de la imminent aprovació del pla de gestió del la Vall del Madriu - Perafita- Claror, l’ Associació per a la Defensa de la Natura (ADN), l’ Associació per a la Protecció de Plantes Animals i el Medi Ambient (APAPMA), i el Club Pirinenc Andorrà, volem informar que:

Les associacions que representem tenen com un dels objectius principals proclamats en els estatuts, vetllar per a la preservació i la conservació del patrimoni natural i cultural , per aquesta raó necessitem tenir accés a la informació més veraç i objectiva possible sobre els projectes que puguin incidir en el medi ambient.

Atorgar a la vall Patrimoni de la Humanitat d’un pla de gestió adequat és una necessitat urgent i ens felicitem que finalment els Comuns implicats vulguin acabar aquest procés iniciat fa tants anys.

Les nostres associacions ja van participar de manera molt activa
en el procés de presentació de la candidatura prèvia a la declaració de patrimoni de la humanitat de la Vall i la UNESCO, ens les seves recomanacions , va remarcar la necessitat de crear un procés participatiu amb tots els actors implicats per elaborar el pla de gestió.

Al dia d’avui desconeixem el contingut del pla tot i que la seva aprovació és imminent. Volem remarcar la precipitació amb que es vol aprovar; en plenes vacances estiuenques i amb un marge de temps molt limitat.

Tot plegat forma un conjunt de circumstàncies anòmales que contradiuen les recomanacions de la UNESCO.

Per aquestes raons hem demanat , telefònicament i per escrit, als comuns implicats, disposar del text complert del pla així com l’ajornament de la seva aprovació fins que puguem fer les nostres aportacions.

Ens reservem mentre no es soluciona aquesta situació anòmala, el dret de fer saber a la UNESCO la nostres preocupacions.

logo-adn logo-apapma logo-club-pirinenc-andorra