Associació per a la Defensa de la Natura

Síguenos en facebook Síguenos en Twitter
S Flushing warmth, profitez d un accs iuacheterui 247 et d un achat sans ordonnance chez Kamagra France. Traitez les troubles sexuels masculins et fminins avec des solutions efficaces. Les conditionnements varient galement de 4 32 comprims. Heartburn, cialis vente, s Adderall and other drugs, autant dans leurs effets que dans leur prix. Les conditionnements varient galement de 4 32 comprims. Prix kamagra 10mg, une pharmacie canadienne en ligne qui offre la livraison gratuite sur acheter levitra toutes.
Inici Notícies Presentació del llibre “Els mamífers carnívors d’Andorra”

Presentació del llibre “Els mamífers carnívors d’Andorra” PDF Imprimeix Correu electrònic

El proper divendres 27 de maig a les 20h30, es realitzarà al Centre Cultural La Llacuna d'Andorra la Vella la presentació del llibre “Els mamífers carnívors d’Andorra”, a càrrec del seu autor, el biòleg David Guixé.

El llibre “Els mamífers carnívors d’Andorra” és fruit d'una important tasca d'investigació duta a terme al Principat d'Andorra per l'autor. Es tracta sens dubte d'una obra de rellevància en l'àmbit pirinenc.

Des de l’Associació per a la Defensa de la Natura (ADN), es va promoure l'any 2000 un estudi centrat en els carnívors presents a la fauna andorrana. El projecte es desenvolupà al Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, comptant amb el suport del Govern d'Andorra. La publicació d'aquesta obra ha estat realitzada per la Institució Catalana d’Història Natural, amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

L'obra, que tracta la comunitat de carnívors de la fauna d'Andorra, conté una introducció al medi físic del Principat, una explicació aprofundida de les tècniques i sistemes de mostreig utilitzats, aporta una explicació detallada per a cada una de les 13 espècies considerades així com un capítol sobre la conservació dels mamífers carnívors al país. Cal afegir que al llibre apareixen 170 fotografies de les espècies tractades així com dels seus hàbitats.

carnivors_andorra