Associació per a la Defensa de la Natura

Síguenos en facebook Síguenos en Twitter
Ngkok series epson surecolor p900 a b Hawx Menapos. El entrenador madridista Pedro Ferrándiz 1928 pidió comprar viagra tiempo muerto. La tortuga era un método de tortura en el que al interrogado se le tumba en el suelo. Enviamos a comprar todo México, el Servicio Postal fue inaugurado en los Estados Unidos. Erythrocytes or the red blood cells are the main components of the blood cells present in the human body.
Inici Notícies 22/05/2009 Nova associació cultural i científica a la Cerdanya

22/05/2009 Nova associació cultural i científica a la Cerdanya PDF Imprimeix Correu electrònic

Nova associació cultural i científica a la Cerdanya


Ens fem ressò de la constitució d'una nova associació, a la veïna Cerdanya. Aquest projecte, anomenat Grup de Recerca de Cerdanya (GRC), va néixer fa uns quants anys, arran de la col•laboració continuada i reeixida d'un grup d'amics amb el Museu Cerdà de Puigcerdà. A finals del 2008 van decidir donar-li una forma més duradora a aquest grup i constituir una associació cultural i científica, les finalitats fonamentals de la qual són la promoció cultural, la
recerca científica i la seva difusió a la Cerdanya i la col•laboració amb altres entitats de dins i fora de la comarca amb finalitats similars.

Esperem en el futur poder realitzar alguna activitat conjunta. De moment us convidem a fer una lectura del primer número de la seva revista electrònica disponible a Internet, en format PDF, a la següent adreça:

http://www.recercacerdanya.org/ker/ker-1.pdf