Associació per a la Defensa de la Natura

Síguenos en facebook Síguenos en Twitter
Tuttavia, contenuto, amido di mais, la probabilit di gravidanze multiple aumenta con luso di Clomid. Mentre gli uomini prendono questo rimedio per bilanciare i loro ormoni dopo il trattamento con steroidi anabolizzanti. Benefici Effetti Collaterali Oli Essenziali per Alleviare i Disturbi Mestruali Oli Essenziali contro la Sindrome Premestruale Progeffik Progesterone A Che Serve. La richiesta di moto acquista kamagra online di questo genere e in continuo aumento.
Inici Memòria d'activitats Memòria d'activitats: Any 2007

Memòria d'activitats: Any 2007 PDF Imprimeix Correu electrònic
  • Campanyes i actes reivindicatius

- Participació activa en la creació de la plataforma ciutadana Amics de la Rabassa que té com a objectiu principal conservar l’entorn natural de La Rabassa, sovaldi sale i que promou una campanya per oposar-se a la realització del parc temàtic anomenat Naturlàndia i a altres actuacions del Comú de Sant Julià de Lòria, case poc respectuoses amb l’entorn natural, com el camp de tir, un futur telecabina o l’abocador. Amics de la Rabassa té actualment 700 adherents (www.amicsdelarabassa.org).

- Participació en la plataforma Salvem Rocafort en la campanya contra la construcció d’un vial al costat del riu i presentació d’al·legacions al projecte.

- Presentació d’al·legacions al projecte de construcció i explotació d’un abocador de terres a  la zona de Roques Negres.

- Denúncia per l’acumulació de plom al bosc de La Rabassa i campanya d’oposició al tir al colom.

- Pujada al Pic de Medacorba i trobada amb representants d’entitats de l’Arieja i de Catalunya per posar la primera pedra del que serà el futur Parc Pirinenc de les Tres Nacions.

 

  • Jornades de formació

- Taller de fotografia de natura.

- El bosc de Ribera i la seva conservació. Sortida divulgativa.

- Xerrades als centres escolars de 2ona ensenyança per celebrar el dia internacional de les muntanyes.

- Participació a la setmana de la sostenibilitat al centre de segona ensenyança d’Encamp.

 

  • Projectes educatius

- Participació en la jornada de les ciències. Tema: la natura en clau.

- Tothom fa servir el mateix? Presentació als centres escolars del material didàctic per treballar la petjada ecològica i el concepte de sostenibilitat.

- Projecte Rius. Gimcana “Què en fem del riu?” i taller lúdic per descobrir el riu des del naixement fins la seva arribada al delta.

 

  • Projectes de conservació d’espais natural o espècies

- Participació i seguiment en el Pla d’Actuacions per a la Conservació del Trencalòs (PACT), basat en el conveni entre l’ADN i el Ministeri d’Agricultura i de Medi Ambient.

 

  • Publicacions i elaboració de material propi

Publicació del butlletí SOS Rabassa

Altres:

- Promoció del voluntariat ambiental.

- Intervencions freqüents a la premsa local (premsa escrita, ràdio i televisió).

- Participació en comissions temàtiques: Comitè Consultiu del Parc Natural de la Vall de Sorteny (Ordino); Comissió de seguiment de la Pesca; Comissió seguiment de la Caça; Comissió Nacional Andorrana per a la Unesco; Comissió de seguiment i vigilància del Centre de Tractament de Residus; Comissió de seguiment del Pla Nacional de Residus.