- Campanyes i actes reivindicatius
- Demanda d’informació al Ministeri de Medi Ambient sobre les conseqüències ambientals de la producció de neu artificial.
- Demanda al Govern d’Andorra que dugui a terme estudis sobre el consum d’aigua de les estacions d’esquí, order determini el sostre hídric i comprovi l’impacte ambiental que poden generar els additius que s’incorporen en el procés de fabricació de neu.
- Suport a la plataforma Salvem Rocafort en la campanya contra la construcció de la carretera a l’altra banda del riu de Sant Julià de Lòria.
- Denúncia i demanda de l’aturada immediata de les obres al camí a Beixalís (Encamp) perquè no disposen dels permisos i els estudis d’impacte ambiental corresponents.
- Denuncies per diferents vessaments als rius.
- Campanya sobre el consum responsable. Conferència «Què ens portaran els reis?», en col·laboració amb la Universitat d’Andorra i la Societat Andorrana de Ciències (SAC).
- Campanya promoguda pels joves d’ADN a favor de la prohibició del tir al colom.
- Celebració del Festival Mundial dels Ocells, coordinat per BirdLife International. Es va establir un punt d’informació i observació d’ocells al Collet de Montaup (Canillo).
- Sortida per descobrir el fascinant món dels bolets: «Coneixes els bolets?».
- Curs pràctic d’iniciació a la fotografia de natura: «Captant la bellesa de la natura».
- Participació a la Jornada de les Ciències. Els alumnes de batxillerat dels diferents sistemes educatius a Andorra es troben per experimentar al voltant d’un tema. Enguany els estudiants van treballar el món de les cèl·lules mare.
- Elaboració de material didàctic per treballar el concepte de sostenibilitat a totes les escoles del Principat en el marc del projecte «La petjada ecològica d’Andorra».
- Projecte Rius. Gimcana «Què en fem, del riu?». Taller lúdic per descobrir el riu des del naixement fins la seva arribada al delta.
- Projectes de conservació d’espais naturals o espècies
- Participació i seguiment del Pla d’Actuacions per a la Conservació del Trencalòs (PACT), basat en el conveni entre l’Associació per a la Defensa de la Natura (ADN) i el Ministeri d’Agricultura i de Medi Ambient.
- Projecte Lanius de seguiment de les poblacions d’ocells d’Andorra, amb la col·laboració del Centre de Biodiversitat de l’Institut d’Estudis Andorrans.
- Participació a la Setmana de la custòdia del territori. Xerrada divulgativa del projecte «Creació d’una estació biològica i de paisatge» i visita guiada a la finca del projecte.
- Publicacions i elaboració de material propi
- Publicació i presentació del llibre Arbres i arbustos d’Andorra, amb la col·laboració de Crèdit Andorrà.
Celebració o participació en actes diversos
- Fira d’Andorra (estand).
- Promoció del voluntariat ambiental.
- Intervencions freqüents a la premsa local (premsa escrita, ràdio i televisió).
- Participació en comissions temàtiques: Comitè Consultiu del Parc Natural de la Vall de Sorteny (Ordino), Comissió de Seguiment de la Pesca, Comissió de Seguiment de la Caça, Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO, Comissió de Seguiment i Vigilància del Centre de Tractament de Residus, Comissió de Seguiment del Pla Nacional de Residus.