Associació per a la Defensa de la Natura

Síguenos en facebook Síguenos en Twitter
Inici Al·legacions i recursos 14/07/2008 DEMANDA D'INFORMACIÓ SOBRE LA PISTA DE GEL A LA RABASSA

14/07/2008 DEMANDA D'INFORMACIÓ SOBRE LA PISTA DE GEL A LA RABASSA PDF Imprimeix Correu electrònic

DEMANDA D'INFORMACIÓ SOBRE LA PISTA DE GEL A LA RABASSA

DEMANDA D'INFORMACIÓ SOBRE LA PISTA DE GEL A LA RABASSA

La presidenta d'ADN i el portaveu d'Amics de la Rabassa 

EXPOSEM 

Que l’ADN té com objectiu principal, proclamat pels seus Estatuts, vetllar per la preservació i la conservació del patrimoni natural i cultural, i que el Grup Amics de la Rabassa també comparteix aquesta finalitat. 

Que tant l’Associació representada com els seus socis, com el Grup Amics de la Rabassa, tots sotasignats som administrats amb dret a conèixer, a l’empara de l’article 42 del Codi de l’Administració, documents i informació administrativa, tant en benefici de l’Administració, com de l’ADN, com del Grup Amics de la Rabassa i dels seus respectius socis i simpatitzants. 

Que per això necessitem accedir a la informació més veraç i objectiva possible sobre els projectes que puguin incidir i afectar el medi ambient. 

Que el 10 de juliol 2008 ens vam assabentar de la construcció i imminent posta en servei d’una estructura per a la pràctica del patinatge sobre gel al Planell de Conangle, a la Rabassa. 

Per tot això, a l’Hble. Comú de Sant Julià de Lòria,

DEMANEM 

Conèixer tota la documentació administrativa i tècnica relativa a les autoritzacions de construcció, al funcionament i a l’explotació de la citada infraestructura instal·lada al Planell de Conangle; així com als materials i productes utilitzats per a la seva realització i gestió, indicant quins són, llurs tipus, característiques i respectives evacuacions, i/o permanències a l’indret. 

Que aculli favorablement la nostra petició per a poder col·laborar amb aquesta Hble. Corporació i contribuir a millorar el nostre país.

 

 

Sant Julià de Lòria, 14 de juliol 2008