Associació per a la Defensa de la Natura

Síguenos en facebook Síguenos en Twitter
Inici Activitats 30/06/07 Passejada pel Valira i xocolatada per donar suport al Grup Rocafort

30/06/07 Passejada pel Valira i xocolatada per donar suport al Grup Rocafort PDF Imprimeix Correu electrònic
Des de l’ADN volem informar-te que l’Associació dóna suport a la reivindicació iniciada pel Grup Rocafort en contra del projecte actual de vial a Sant Julià de Lòria. La proposta actual, generic nurse de tres carrils, cialis thumb projecta dos trams que malmeten la muntanya de Rocafort, el riu i el seu bosc de ribera. 
 
La proposta del Grup Rocafort planteja un túnel que permet la preservació dels espais d’interès natural i cultural de la zona (Avinguda Francesc Cairat i Rocafort), al mateix temps que allibera de transit, sorolls i fums el nucli de Sant Julià. L’objectiu és preservar el que havia estat punt de trobada de molts lauredians durant anys: L’isla, un lloc per berenar, prendre el sol, fer activitats amb l’escola en un entorn saludable... 
 
El proper dissabte 30 de juny, a partir de les 18.30 farem una passejada, comentada per vora el riu Valira per tal de conèixer el projecte que es vol realitzar, els impactes que aquest provocarà i les alternatives que es poden plantejar per compatibilitzar el respecte per la natura, la qualitat de vida dels lauredians i la creació d’una nova via de comunicació àgil que disminueixi els problemes de transit en aquest punt del País (Sortida a les 18.30 de l’Hotel Imperial i arribada al Pont de Fontaneda). Posteriorment, a partir de les 19.30, farem una xocolatada i activitats lúdiques a la Plaça Laurèdia.