Associació per a la Defensa de la Natura

Síguenos en facebook Síguenos en Twitter
Dass die levitra rezeptfreie Einnahme von Sildenafil die Gefäße in den betroffenen Regionen wieder erweitert. Ich ließ mir von meinem Hautarzt das Mittel verschreiben und musste richtig Geld dafür auf den Tisch legen. Das intrakavernös in den Penisschwellkörper gespritzt oder in die Harnröhre eingebracht wird. Die große Auswahl sowie Kundenfreundlichkeit und Kompetenz zeichnen die OnlineApotheke besamex aus.
Inici Activitats Excursió amb raquetes “Sobre la pista del gall”

Excursió amb raquetes “Sobre la pista del gall” PDF Imprimeix Correu electrònic

Sortida a càrrec de Marc Mossoll Torres, biòleg, membre del Grouse Specialist Group de l’IUCN (International Union for Conservation of Nature) i guia acompanyant de muntanya, ha treballat durant més de 12 anys amb galliformes de muntanya (gall de bosc, perdiu blanca, perdiu xerra) i altres espècies de fauna muntanyenca (el gat fer, el picot negre, el mussol pirinenc, el trencalòs o l'àguila cuabarrada, entre d'altres).
 

El proper diumenge 12 de març, realitzarem una sortida per a veure i interpretar rastres a la neu, així com per a visualitzar estratègies que utilitzen animals i vegetals per a poder sobreviure als hiverns llargs i aspres del nostre país. Durant l’hivern és quant el bosc acompleix més clarament el seu rol protector i alimentari de cara a la fauna que s’hi refugia. Per aquesta raó, la nostra excursió es desenvoluparà en un ambient forestal, el bosc del Campeà a la Parròquia d’Encamp. Posarem un especial interès per llegir els rastres deixats pel gall de bosc i entendre d’aquesta manera com és el seu dia a dia a l’hivern.


Aquesta sortida, una mica exigent a nivell físic, precisarà l’ús de raquetes per poder progressar sobre el terreny nevat, i ens portarà a efectuar uns 500 metres de desnivell. A més de les raquetes, recomanem portar pals, botes que aguantin la humitat, polaines, guants, gorro, menjar i beure.
 

Les places són limitades, cal inscriure's enviant un correu electrònic amb el nom i el telèfon a l'adreça de l'ADN ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ). Podeu demanar més informació a aquesta mateixa adreça de correu. Es tracta d'una activitat gratuïta i oberta a tothom però amb prioritat a la inscripció als socis de l’ADN fins a una setmana abans de la sortida. Sortirem de Sant Jaume dels Cortals a les 9, comptant acabar la sortida cap a les 12h30 o les 13h. Us agrairem que si disposeu de places lliures al cotxe ens ho feu saber i us posarem en contacte amb altres participants per tal de reduir el nombre de vehicles emprats.


Associació per a la Defensa de la Natura (http://www.adn-andorra.org)