Associació per a la Defensa de la Natura

Síguenos en facebook Síguenos en Twitter
Inici Activitats Sortida d'introducció a l'ornitologia a la vall de Sispony

Sortida d'introducció a l'ornitologia a la vall de Sispony PDF Imprimeix Correu electrònic

Us convidem a assistir a una sortida d'introducció a l'ornitologia que tindrà lloc el diumenge 26 d'abril de 2015 a la vall de Sispony.

Els assistents aprendran les pautes bàsiques per a iniciar-se en el coneixement de les aus i la seva identificació.

Mosquiter-Sispony-29-03-2015


Objectius:

Iniciar els participants de manera pràctica al món de la ornitologia.

Dirigit a persones amb interès pels ocells i la natura en general amb pocs o cap coneixement ornitològic.

Durant el taller aprendrem a identificar les diverses especies d'ocells tenint en compte morfologia, color, comportament, així com a utilitzar una guia d'aus i prismàtics. Farem també una breu explicació pel que fa als prismàtics per observar aus (augments recomanats, sistemes existents, lluminositat...).


Programa:

Diumenge 26 de 9:00h a 13:00h sortida pràctica de mig dia a la vall de Sispony. Ens trobarem directament a la sortida de Sispony a les 9:00h, on acaba la urbanització, abans d'entrar a la carretera de la vall de Sispony. Des d'allí seguirem un camí per la solana on es travessen diferents hàbitats com prats, boscos i bardisses.


Aquesta activitat anirà a càrrec de Joan Tatjé i Mario Chimenea.


Places disponibles:
15 places.


Inscripció:
Es molt important que es faci la inscripció. Només cal enviar-nos un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la amb el nom i cognoms dels participants i un telèfon de contacte.

Amb aquestes quatre dades en tindrem prou per organitzar-nos degudament i, sobretot, per avisar-vos si hi hagués canvis de darrera hora com podria ser un canvi de lloc o de dia degut a males condicions meteorològiques.


Recomanacions generals:
Porteu roba i calçat adequats, aigua i menjar. El trajecte fins al lloc indicat es farà en vehicles particulars. L'itinerari de la sortida no presenta dificultats.

L'ADN es reserva el dret d'ajornar, modificar o suspendre qualsevol de les activitats per condicions meteorològiques adverses o altres causes de força major. Així mateix, l'ADN no es farà responsable dels accidents que poguessin patir els participants durant les activitats naturalistes.

 

Organitza: Associació per a la Defensa de la Natura (http://www.adn-andorra.org)