Associació per a la Defensa de la Natura

Síguenos en facebook Síguenos en Twitter
I tassi di ovulazione e gravidanza si sono dimostrati simili se il farmaco iniziato il secondo. Il sistema nervoso e la funzione acquista kamagra italia riproduttiva. Oltre il 10 delle donne dai 20 ai 44 anni non riesce a rimanere incinta. Contraccezione ormonale, il farmaco che aiuta a rimanere incinta. Cattive abitudini, ma importante sapere come funziona e cosa aspettarsi quando viene ricevuto 50 mg una volta al giorno prima di coricarsi a partire dal 5 giorno del ciclo mestruale.
Inici Activitats Geolodia 14 - Sortida llac glacial de La Massana 11 de maig

Geolodia 14 - Sortida llac glacial de La Massana 11 de maig PDF Imprimeix Correu electrònic

Geolodia14

El Geolodia se celebra a gran part de la Península Ibérica el segon cap de setmana de maig, de forma posterior al dia Internacional de la Mare Terra declarat com a tal per l'Assamblea General de l'ONU. L'impacte de l'esdeveniment ha estat creixent des dels inicis en 2005 (de cinc mil persones en 2010 a més de vuit mil en 2013). Aquesta edició la Fundació, l'ADN i el Comú de la Massana es fan ressò d'aquest esdeveniment que s'adiu molt bé amb el cicle de sortides GEO (http://www.adn-andorra.org/) que des del 2011 organitzem cada any en col.laboració amb l'ADN.

Anunci Comú de la Massana: http://informatiu.lamassana.ad//articulo/agenda-maig-juny-2014
Anunci de l'esdeveniment: http://www.igeotest.ad/igeofundacio/Activitats/Activitats.htm
Esdeveniment al Facebook: https://www.facebook.com/FundacioMarcelChevalier
Geolodia a Espanya: http://www.sociedadgeologica.es/divulgacion_geolodia.htm

Guia de camp: http://www.igeotest.ad/igeofundacio/Activitats/Docs/Geolodia14/Geologia%2014%20(Llac%20Massana).pdf

L'activitat consisteix en efectuar una sortida (o dues) pel fons de vall de La Massana, essent accessible per tots els públics i de forma gratuïta, al matí del diumenge 11. El lloc de trobada de la primera sortida és devant de l'oficina d'informació i turisme de La Massana (Plaça de les Fontetes) a les 9H del matí. La segona sortida s'iniciarà on termina la primera, és a dir al Pont de Santa Caterina passat l'edifici d'AndorraTelecom a les 10H30.