Associació per a la Defensa de la Natura

Síguenos en facebook Síguenos en Twitter
. . . . .
. levitra online kaufen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Inici Activitats Sortida al bosc dels Maians d'Andorra la Vella

Sortida al bosc dels Maians d'Andorra la Vella PDF Imprimeix Correu electrònic

us anunciem que el proper diumenge 7 d'octubre, des de l'ADN realitzarem una sortida al bosc dels Maians d'Andorra la Vella. Durant el recorregut es parlarà dels boscos subalpins de coníferes. Ens aproparem a dinar a la solana de la Caülla.

Ens trobarem a la plaça del poble d'Andorra la Vella (davant del Bondia) a les 9H30 per repartir-nos en diferents vehicles. L'excursió durarà fins a mitja tarda. L'itinerari no planteja dificultats però caminarem una mica, fent un desnivell moderat (550 metres aproximadament). Es recomana portar menjar, aigua i calçat adient.

Per tal de confirmar la vostra assistència a la sortida, us demanem que ens responeu aquest mateix correu indicant nom i telèfon de contacte. Es tracta d'una activitat gratuïta i oberta a tothom. Recordem que pel que fa als cursets que l'associació realitzi, aquest només seran gratuïts per als socis de l'ADN.

Aquesta sortida anirà a càrrec d'Albert Ruzafa Tomàs, enginyer tècnic forestal.

Fins diumenge!

Organitza: Associació per a la Defensa de la Natura (http://www.adn-andorra.org)
Col·labora: Comú d'Andorra la Vella (http://www.andorralavella.ad)

 

Actualització del 07 d'octubre:

 

Ens ha fet un dia molt bo finalment, ni fred ni calor. Hem parlat dels estatges, de diferents espècies que hem anat trobant durant el camí (coníferes, estepes de muntanya, nabius, raïms d'os...), de les etapes de la successió en diferents tipus de bosc, de curiositats forestals i de la fisiologia d'algunes plantes, hem reconegut els cims dels voltants i en definitiva hem fet una bona excursió. Fins la propera si voleu venir!

 

Bosc dels Maians