Associació per a la Defensa de la Natura

Síguenos en facebook Síguenos en Twitter
Inici Activitats Cicle de sortides GEO a la Coma del Forat i recorregut pels estanys de Tristaina: Geomorfologia i Geologia

Cicle de sortides GEO a la Coma del Forat i recorregut pels estanys de Tristaina: Geomorfologia i Geologia PDF Imprimeix Correu electrònic

Cicle de sortides GEO a la Coma del Forat i recorregut pels estanys de Tristaina: Geomorfologia i Geologia

 

Us convidem a assistir el proper diumenge 26 d'agost a la Sortida GEO a la Coma del Forat i recorregut pels estanys de Tristaina: Geomorfologia i Geologia.

 

Es tracta d'una sortida organitzada de forma conjunta entre la FMC (Fundació Marcel Chevalier) i l'ADN (Associació per a la Defensa de la Natura) en el marc de les sortides GEO, iniciades ja el 2011.

Adjuntem l'enllaç del tríptic informatiu, amb instruccions per a la seva impressió, que també es trobarà disponible en format paper pels assistents a la sortida: sortida GEO Tristaina.


Disposeu d'informació de la darrera sortida realitzada el 2011 aquí.

Us hi esperem!

 

Actualització del 26 d'agost:

 

La sortida ha estat un èxit, amb un dia de sol i bones temperatures. Les explicacions d'en Valentí Turu ens han apropat d'una forma agradable i entenedora a la història geològica que ha donat lloc al paisatge d'aquest indret. Ens veiem a la propera!

 

Explicacions a la Coma del Forat