Associació per a la Defensa de la Natura

Síguenos en facebook Síguenos en Twitter
A pneumonia outbreak associated with a new coronavirus of probable bat origin. De werking van Kamagra begint later wanneer u een zware maaltijd heeft genuttigd. Kamagra, vardenafil belongs to the class of medications called phosphodiesterase type koop cialis holland 5 inhibitors. Waardoor de bloedtoevoer naar de penis toeneemt om een erectie te krijgen en te behouden. Seek emergency medical attention or call the Poison Help line.
Inici Activitats 24/09/2009 Curset d'introducció a l'ornitologia

24/09/2009 Curset d'introducció a l'ornitologia PDF Imprimeix Correu electrònic

Curset d'introducció a l'ornitologia

Dijous 24 de setembre a les 18:30h al Centre Cultural La Llacuna (teoria)
Diumenge 27 de setembre a les 9h a la Plaça Coprínceps (sortida)

Aquest curset tractarà una temàtica que a ADN tenim moltes ganes de reprendre en
l'àmbit de les activitats naturalistes. Ho fem en honor a la dedicació i a l'esforç que els socis col•laboradors d'ADN dediquen a la ornitologia, un esforç que va permetre la elaboració d'obres tan valuoses com és l'Atles dels ocells nidificants d'Andorra, una dedicació que estem segurs que continuarà i atraurà persones amb interès per aquesta àmbit d'estudi apassionant. Reiterar-vos doncs que ens fa molt contents i alhora és un deure per a nosaltres apropar aquest ric patrimoni natural a tots els socis i simpatitzants.

Per tot plegat, encetem aquest curset, que serà una introducció al mon de la ornitologia. De ben segur donarà pas a noves sortides, activitats de divulgació i exposicions on esperem sincerament la vostra participació.

Sessió teòrica
Comentarem com observar ocells, quan i on seria més fàcil fer-ho, parlarem dels
costums i habitats més representatius, mostrarem material i en farem una explicació.

Sortida a camp
Farem un recorregut per la vall de Sorteny, observant habitats propicis per a
determinades espècies, buscant rastres que ens indiquin la seva presència i, si es donés la ocasió, fent alguna observació directa.

Es tracta d'una sortida molt assequible, amb un desnivell moderat. Caldrà dur calçat de muntanya, roba d'abric i dinar. El trajecte d'Escaldes-Engordany fins a Sorteny es farà en cotxes particulars.

Si no podeu assistir a la totalitat del curset, no hi haurà cap problema en que vingueu únicament a la part de teoria o bé a la sortida.

Aquest curset anirà a càrrec d'Òscar Dominguez, fotògraf de natura i apassionat del món de la ornitologia que compartirà amb nosaltres experiències i consells.

Imatges de la sortida

Imatge activa        Imatge activa

                        Imatge de Patrick PERISSE                                                            Imatge de Patrick PERISSE

   Imatge activa          Imatge activa              

                 Imatge d'Albert Ruzafa                                                             Imatge d'Albert Ruzafa